Tips til de bedste hoteller i Hamburg

Tips til de bedste hoteller i Hamburg

Hvis du leder efter et hotel i Hamburg, så kan du godt have taget rigeligt med arbejde på dig. Hamburg er en stor by med mange oplevelser og, selvfølgelig, hoteller. Men hvordan finder du det bedste hotel? Hvad skal du se efter, og hvordan ved du, at du får den bedst mulige pris?

 

Det finder du ud af her!

 

Hotel i Hamburg

Når du skal bestille et hotel i Hamburg, så husk at have med i overvejelserne, hvad du gerne vil se i byen. Hvis du er kørende i egen bil eller har lejet én, er det ikke det store problem, men hvis du flyver ned eller tager tog eller bus, så har du begrænset afstand og offentlig transport. Og er du ikke skarp i tysk, kan dét godt blive et problem.

 

Så hvis der er noget konkret, du gerne vil se, så konsulter Google Maps og hold øje med, hvordan de hoteller, du kigger på, ligger i forhold til det, du vil se.

 

Det er altid en god idé at læse anmeldelser af hoteller, før man booker. Husk dog altid på at være kritisk. Nogle anmeldelser kan være meget partiske eller direkte uretfærdige, og hvis størstedelen er positive, bør du ikke bekymre dig om de negative. Hvis der dog er et gennemgående tema, f.eks. en dårlig service i restauranten, kan du tage det med i overvejelserne.

 

Du kan altid finde den bedste pris på et bestemt hotel ved at bruge en rejsesammenligner som Hotels.com eller Booking.com. Her kan du sammenligne forskellige priser på det samme hotel, så du kan få dit ønskede værelse til gode penge.

 

Undersøg evt. området nær hotellet, inden du booker, så du er sikker på, du ikke er i en bydel, du ikke ønsker – for eksempel en festgade.

Skriv et svar