Find formlen til drømmerejsen

Find formlen til drømmerejsen

Find rejsen som matcher dine vildeste fantasier

Hvad er din vildeste rejsefantasi? Du må ikke tænke på budgettet, begrænsninger eller hvad der faktisk er muligt. Forestil dig den og find så ud af hvordan du vil opnå den. Måske du faktisk ikke engang ved hvad der er din drømmerejse, for du ved ikke hvad der er af muligheder. Ved du f.eks. at du kan bo på et luksuriøst hotel med drivingrange, fitness og pool midt på savannen? Altså midt mellem verdens vildeste, største og farligste dyr. Efterfølgende kan du flyve et par timer for at slappe af på nogle af verdens bedste strande. Disse unikke oplevelser findes der mange af. F.eks. kan du dykke med verdens største dyr i deres eget territorium i det store hav. Efterfølgende kan man nyde livet på paradisøer og bo midt på koralrev.

Travelday er en hjemmeside som hjælper jer med at finde drømmerejsen ud fra jeg ønsker. Deres rejsefinder finder de destinationer som passer til jeres ønsker. Ønsker i derfor en rejse med nationalparker, dykning, vandring og gourmetoplevelser – så finder de den rejse som passer det bedst!

 

Overvej hvad du virkelig ønsker på din næste rejse

Find ud af hvad du faktisk kunne tænke at lave på din rejse. Gå ikke på kompromis med dine ønsker, men find i sammenspil med din partner, familie eller rejsegruppe ud af hvad I gerne vil opleve. Når I har gjort dette, kan I begynde at planlægge rejsen. Og planlægningen er blevet gjort meget nemmere. For det eneste den kræver er, at I går ind på travelday.dk. Her trykker i ind på ”find rejse” og følger trinene. Når i har udfyldt jeres forskellige krav får I vist de destinationer som bedst passer til jer og jeres rejse. I vælger den eller de destinationer som lyder spændene. Her kan I læse om den og overveje om destinationen er interessant for jer alle. Er den interessant er næste skridt faktisk bare at finde den rigtige rejse, det gør I også inde på travelday.

 

Har du fundet den rigtige rejse eller skal du have lidt mere hjælp?

Har du fundet rejsen inde på travelday, eller er det stadig svært? Har du brug for hjælp til inspiration? Brug søgemaskinen og tast alt det ind som passer til dine behov. F.eks. strand, bjerge, vandfald, koralrev og lækker mad. Nu får i vist Rio De Janeiro og herefter handler det egentlig bare om at finde det rejsebureau eller den rejse som skaber de bedste oplevelser til Rio De Janeiro.

Måske det i stedet er store seværdigheder, kunst og museum, shopping og natteliv som er vigtigt? Hermed får I vist de klassiske storebyer som Paris og London. Tilføj herefter gerne krav til vejret og rejsen går måske i stedet til Athen, Istanbul eller Barcelona.

Brug rejsefinderen til at finde den rigtige rejse til jer og jeres behov. Det er en fantastisk oplevelse at komme på drømmerejsen – den må I adrig være foruden.

 

Skriv et svar