Kombinér bryllup og ferie for en uforglemmelig oplevelse

Kombinér bryllup og ferie for en uforglemmelig oplevelse

Alle mennesker har deres egen vision omkring, hvordan deres perfekte bryllup skal se ud og hvor det skal finde sted. Flere og flere vælger faktiske at holde deres bryllup i et andet land, for at gøre begivenheden mere mindeværdig og for at få et kullise skift.

I denne artikel vil jeg komme ind på nogle fede rejsedestinationer, der burde passe til din trang efter spænding, sceneri og romantik.

Fiji – Det tropiske drømme bryllup

Cirka 300 øer i det sydlige Stillehav udgør dette lokkende tropiske paradis. Fiji, der er kendt for sine venlige mennesker, frodige natur og et rigt havliv, er den ideelle destination for par, der søger fredfyldthed, eksotisk kultur og uspolerede strande til deres bryllupper.
Fiji, der kaldes “Soft Coral Capital of the World” af Jean-Michel Cousteau, og er det perfekte sted for dine naturelskende gæster, der kan fodre hajer og udforske nedsænkede skibe og et 2. verdenskrigs fly. Der er også terræn, der passer til enhver eventyrer: Gæster kan vandre på Sigatoka-sandklitterne, skalere det lodrette ansigt af Joske’s Thumb, vandre i Mount Korobaba Range, gå af på palme-rige golfbaner ved havet eller tage på rafting med hvidt vand ned ad Wainikoroiluva-floden.

Syd Afrika – en verden i ét land

Sydafrika er blevet kaldt “en verden i et land”, og det er let at se hvorfor: Tårnhøje bjerge stiger over en pulserende og trendy Cape Town; struts-prikkede græsarealer strækker sig for at forbinde de mindre landsbyer; abe-fyldte skove linjer de øde strande i Natal; og Stellenbosch-vinruten gemmer store vinmarker i frodige, frugtbare dale.
Så er der selvfølgelig løverne (og giraffer og krokodiller …). Sydafrikas fantastiske landskaber, bevarede dyreliv og uberørte strande langs kysten på 2.500 km og bølgende vinmarker har gjort det til en ideel ferie – og en eksotisk destination for bryllups rejsende.

Det er det perfekte sted for eventyrlystne par at smide et unikt bryllup til gæster, der er villige til at tage turen.

 

Thailand – det sjove, smukke og kulturelle land

Der er en grund til, at lokalbefolkningen ofte beskriver dette sydøstasiatiske rige som sanuk eller “sjovt.” Fra de udsmykkede paladser til de rige korallrev og andet dyreliv – for ikke at nævne det velsmagende køkken – vil gæsterne blive begejstrede for at have en undskyldning for at besøge denne eksotiske perle.
Få en spændende by oplevelse, der konkurrerer med tempoet i New York City, kan du foreslå, at gæsterne stopper i Bangkok på vej til dit valgte bryllupssted. Den enorme metropol består af unikke souvenirbutikker, danseklubber, Grand-paladset og det berygtede røde lys-distrikt.
For naturelskere er det nordvestlige Thailand, hvor det er, med de smukke strande, krystalklart vand og luksuriøse resorts.

Hvis du gerne vil sætte prikke over i’et så bør du også få lavet en god festtale, der kan gøre det hele endnu mere uforglemmeligt. Hvis du gene vil have hjælp til dette, kan du klike her:

http://www.festtale.dk

Skriv et svar