Bideskinner er perfekte til ferien

Bideskinner er perfekte til ferien

Er du ved at være godt og grundigt træt af dine regelmæssige hovedpiner og ømme kæber? Føler du dig desuden ferieklar efter et hektisk, langt og stresset arbejdsår? Hvis dette lyder bekendt, så er det bare med at komme på nettet og finde den perfekte ferie. Du trænger uden tvivl til at få hvilet ud, samt få en masse nye oplevelser under bæltet.

Derfor skal du også sørge for, at der ikke står noget som helst i vejen for din afslapning. Få badetøjet pakket, og vær klar på et par uger der står i selvplejens navn.

Men hvad med din hovedpine og ømme kæber? Den sørgelige sandhed er desværre, at de ikke bare vil forsvinde ved at ligge på stranden et par uger. De følger nemlig med.

Bideskinner garanterer nattesøvnen

Hvis du alt for ofte lider af enten ømme kæber, tænder, nakkesmerter eller spændingshovedpiner (eller måske endda alle disse), så er der nu godt nyt. Der findes i dag et nyt redskab til at bekæmpe disse invaliderende tilstande, og det er såmænd en bideskinne. En bideskinne er nemlig designet til at bekæmpe tænderskæren, snorken samt forbedre luftindtaget under nattesøvnen – alle sammen elementer, der er årsag til ovennævnte symptomer.

Din ferie vil derfor være den perfekte lejlighed til at anskaffe dig en bideskinne. Din nattesøvn vil nemlig takke dig for det, og du vil nu kunne nyde din ferie fuldstændigt udhvilet.

Find bideskinne her.

Men hvordan ved jeg, at jeg rent faktisk har brug for en bideskinne?

Nogen af de klassiske tegn, der peger på at du kunne nyde godt af en bideskinne er:

  • Du er ude af stand til at åbne munden helt. Dette lyder måske ikke så slemt, men det kan faktisk udvikle sig til at blive rigtigt alvorligt, hvis du ikke gør noget ved det; faktisk så alvorligt, at du kan ende med ikke at kunne spise ordentligt, fordi din kæbe låser sig fast.
  • Du er altid øm i kæben og ansigtet. Dette skyldes oftest, at du bider for hårdt sammen og skærer tænder, når du sover. En bideskinne vil effektivt forhindre dette, idet den skaber et mellemrum mellem dine tænder, så du ikke længere kan skære tænder eller bide sammen.
  • Din kæbe laver poppelyde. Hvis din kæbe laver en poppelyd når du enten spiser eller taler, så er der gode chancer for at du f.eks. bider for hårdt sammen mens du sover.
  • Du snorker. Hvis du snorker, så vil en bideskinne effektivt åbne dine lufteveje (grundet kæbens placering med skinnen). Dette betyder bedre luftgennemstrømning, og langt mindre snorkeproblemer.

Skriv et svar