Vinterferietid? Disse 3 jakker passer perfekt til uge 8

Vinterferietid? Disse 3 jakker passer perfekt til uge 8

Der er intet bedre en vinterferie. Det kan altid være noget så hårdt at starte op igen efter jul, og når vinterferien så endelig nærmer sig, er det rigtig tiltrængt. Uanset hvilke planer, man har i vinterferien, kan det være rigtig fedt med det rette tøj. Medmindre man skal ligge under dynen hele ferien, er det også nødvendigt med en god jakke.

I denne artikel har vi samlet tre jakker, der er gode bud til din vinterferiejakke – uanset om du skal på skiferie, en tur til London eller blot hygge hjemme i Danmark.

Den store dunjakke

Varm dig i en stor dejlig dunjakke. Det allerbedste ved dunjakker er blødheden, og så føles det bare rigtig hyggeligt at have en på! De fås ofte i mange forskellige farver – så du kan vælge mellem en lang og farvestrålende en, eller en sort kort jakke.

Især de lange dunjakke har været på mode længe, og er altså perfekt til storbyrejsen. Så kan du få taget en masse lækre billeder, mens du ser rigtig godt ud. Et andet plus er, at du i hvert fald ikke kommer til at fryse i sådan en sag. Se flere idéer til flot vintertøj her.

Tern, tern, tern

Et bud på en god vinterjakke er også at inddrage tern på en eller anden måde. Tern er rigtig populært, og der findes en hel del flotte vinter- og overgangsjakker derude med tern. Du har derfor mulighed for at kombinere dette med en masse lag-på-lag, der er en rigtig stor trend i vinterhalvåret.

Tern fås inden for de fleste jakker, så du kan både finde en, hvis du mest er til lange eller korte jakker. Begge dele kan noget helt specielt.

Læderjakke med for

Slutteligt har vi fundet en jakke, der passer perfekt til det danske vejr. Det er ikke rigtig vinter, men stadig køligt. En flot læderjakke med for inden i, kan være det perfekte bud. Den er ikke mindst dejlig varm, men du ser også hamrende godt ud i den. Der er noget rigtig stilsikkert over dette bud.

Skriv et svar