En sikker hvid jul i en skihytte med pejs i bjergene

En sikker hvid jul i en skihytte med pejs i bjergene

Er der noget som at komme hjem efter en lang dag ude i sneen, og sætte sig i den bløde sofa og mærke varmen fra pejsen der knitre? Tilføj så lige dem du holder allermest af, nemlig din familie. Forestil dig så den samme oplevelse, bare uden varmen fra pejsen. Det er som om der mangler noget, noget af hyggen.

Når man tænker på en rigtig jul, så tænker man straks på sne, hygge og familie. Tænk hvis du kunne kombinere alle disse ting i én og sammen oplevelse. Det er faktisk muligt. Tag med familien på skiferie til de norske fjelde, de svenske bakker eller måske til Østrigs helt unikke landskab. Her er du sikret en hvid jul.

Vælg så en skihytte med pejs og fuldend oplevelsen. En skihytte med pejs i bjergene, kan være den perfekte kombination efter en hel dag ude på løjperne. Nyd udsigten og mærk varmen der fylder rummet og gør dig mere og mere afslappet. Spil brætspil med familien, se en god film, eller sid blot og fortæl historier i skæret fra flammerne. På Phillippejse, kan du læse mere om forskellige typer af pejse.

Gør juleaften til én af dem man husker

Er der noget vi mennesker husker, så er det de unikke oplevelser, dem vi ikke oplever hver dag eller hvert eneste år. Det er de oplevelser hvor man bliver taget ud af hverdagen og får lov til at være sig selv og slappe af.

Få sådan en oplevelse ved at tage familien med op i en skihytte i bjergene. At kunne høre vindens susen uden for, mens man sidder trygt i varmen fra pejsen omgivet af familien. At kunne mærke hyggen sprede sig, når man efter en hel dag i sneen kommer hjem til duften af and og flæskesteg. Når der danses om træet og når gaverne pakkes op. Det er sådanne oplevelser der skaber minder for livet. De store. brune soveværelser, med tykke træbjælker, flotte senge og ellers ikke andet end bare en smuk udsigt.

Du kan dog være med til at gøre oplevelsen endnu mere unik og mindelsesværdig. Ved at vælge en skihytte i bjergene og med pejs, kan du opnå den helt rette oplevelse for alle. Tænk dig bare at kunne træde ud ad døren og stå på ski eller snowboard ned af bakkerne. Kontrasten mellem den varme hytte og kulden på bjergene, er helt unik. Alt sammen kan være med til at gøre din jul til dén jul der hele tiden bliver vendt tilbage til og snakkes om i familien.

Skriv et svar