Lad ikke din snorken og manglende søvn ødelægge din ferie

Lad ikke din snorken og manglende søvn ødelægge din ferie

Ferier er selvfølgelig dejlige, og efter et langt arbejdsår er det samtidigt også nødvendigt at få genopladet batterierne med lidt ren afslapning. Der er derfor ikke noget værre end når man rejser og endelig kommer på ferie, og så vågne op fuldstændigt uudhvilet. i løbet af arbejdsåret er en god nattesøvn selvfølgelig guld værd, men dette gælder såmænd også for vores ferier. For der jo ikke meget ved at tage på sightseeing, hvis man føler sig fuldstændigt uoplagt og dødtræt. For selvom du tilsyneladende har fået dine 8 timers søvn i hotelsengen, så har dette ikke hjulpet en døjt imod din træthed. Men der er muligvis en grund til dette som du nok har overset.

Du snorker

Når du rejser på ferie, så er der nemlig også noget der rejser med dig – og det er din snorken. Nu vil du måske undre dig en smule over hvad din snorken nu har med manglende søvn at gøre. Grunden til dette er simpel. Når du snorker, så skyldes det nemlig at din luft du ind- og udånder ikke har mulighed for at passere frit gennem dit svælg, næse og endda også dine lunger. Dette har den uheldige konsekvens, at din krop anstrenger sig mere end den bør under nattesøvnen.  Og dette er faktisk stærkt medvirkende til, at du ikke sover så godt som de egentlig burde, og således føler dig dødtræt når du vågner om morgenen. Men vidste du, at dette søvnproblem rent faktisk kan behandles med en snorkeskinne? Se mere her.

Ødelæg ikke din hårdt tiltrængte ferie med dårlig nattesøvn

Det er jo meningen, at rejser skal forsyne os med ny energi til at kunne klare virkeligheden derhjemme efter endt ferie. Det er derfor rigtig vigtig, at du får bugt med din snorken, så du kan nyde din ferie fuldt ud – og ikke mindst hverdagen der venter derhjemme.

Noget andet der kan hjælpe er at booke hotel med en super god seng, gerne en kontinentalseng med en super god topmadras. Kan også være en boxmadras med en god topmadras.

Skriv et svar