Sådan afholdes den vildeste privatfest – vi har samlet det bedste

Sådan afholdes den vildeste privatfest – vi har samlet det bedste

Skal du at rejse, men vil gerne sige farvel til dine kammerater på den fedeste måde? Så skal du selvfølgelig sørge for at holde en fest som de aldrig glemmer. Men hvad skal der egentlig til for at holde årets fest? Og hvordan griber man det så an, tænker du nok? Her nogle de bedste tips og tricks, som kan hjælpe dig med at afholde den perfekte afskedsfest.

Temafester er federe

De fleste har nok prøvet at være til privatfest eller to før. Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at din fest skiller sig ud fra alle de andre. Den nemmeste måde at gøre det på, er at finde på et sjovt og gennemført tema, og måske endda nogle sjove udklædninger.

Gode aktiviteter er lig med en god fest

Hvis det skal være en helt igennem uforglemmelig aften, bliver du nødt til at sørge for at dine gæster ikke sidder og hænger i hjørnet. Der er ikke nogen der har husket en fest for noget godt, hvis de har suttet lidt i en cola halvdelen af aftenen.

Alle elsker en god festleg, specielt hvis der er mange, der deltager. Du kunne fx lave sangleg på spansk, hvis du nu skulle rejse til Spanien, eller blindsmagning af tyske øl hvis du skal til Tyskland.

Ingen strip – ingen fest

Selvfølgelig skal der være strip. Når festen stille og roligt at dør hen, og folk begynder at blive trætte, hiver du selvfølgelig det ultimative festtrick ud af ærmet.

Der er ikke mange, som hurtigt glemmer en fest, hvor der har været strip. Hvis du så ingen idé har om, hvordan man får fat på en stripper, er der også råd for det. Du kan finde en stripper hos skystrip.dk.