Udlejning af charterfly – læs om rejser med privatfly her

Udlejning af charterfly – læs om rejser med privatfly her

Ønsker du en bedre oplevelse, når du skal rejse langt? Rejser med privatfly giver en række langt bedre fordele, der ikke kan matches af rutefly. Privat Jet Partner udlejer charterfly, VLJ’er såvel som helikoptere – alt sammen på private-jet-partner.dk. Det er den optimale måde at rejse på både til jagt, Formula 1, golf og til forretningsrejsen. Hvorfor gå på kompromis med din transportoplevelse?

Rejser med privatfly direkte til destinationen

Flyv direkte frem, og ankom veludhvilet. Rejser med privatfly kan næsten ikke sammenlignes med alm. fly. Det eneste, de har tilfælles, er maskinen – og så ikke engang dér. Fordi privatfly er ofte indrettet med langt mere komfort i mente. Det betyder, at den samme flytype har langt færre sæder på et privatfly end et typisk rutefly. Der vil være mulighed for at få en helt anden service ombord. Vil du vide mere om de mange fordele, som rejser med privatfly indebærer? Prøv at kontakte Private Jet Partner for at høre mere om at rejse med privatfly, og hvad du skal være opmærksom på. Start med at benytte deres elegante bookingsystem på private-jet-partner.dk, der giver adgang til lufthavne på hele Jorden.

Private Jet Partner står for udlejning af charterfly

Private Jet Partner er ikke kun en broker med et bredt netværk, der tilbyder de bedste deals på privatfly. Det lille rejsebureau står også for rådgivning og management, så din kalender kan komme til at køre som smurt. Det er særligt inden for forretningslivet, hvor privatfly er populære. Udlejning af charterfly er dog også et område, hvor de hos Private Jet Partner har stor ekspertise. At leje et charterfly kan også blive den økonomiske løsning, da de alm. rutefly sjældent har plads til de store grupper. Når man først har booket nogle af sæderne på et rutefly, så bliver de næste dyrere og dyrere. Hvis man ikke er opmærksom på dette, kan udgifter hurtigt løbe op. Det er bedre at leje et charterfly på mange punkter. Rejsen kan tilpasses jeres behov. Det er jer, der bestemmer hvorfra og hvortil, at charterflyet skal flyve. Det er vigtigt at alliere sig med en specialist i udlejning af charterfly som Private Jet Partner, der har markeret sig som en af de mest servicemindede virksomheder i branchen.

 

Skal den stå på Rhodos, Malta eller Mallorca? Book et gruppe charterfly online, og vær sikker på at komme ordentligt frem. Det er nemt at vælge en flytype, som passer til størrelsen af forsamlingen. Er det jagtklubben, som skal på jagtferie sammen eller skal den store tur i det lokale motionscenter arrangeres til et fitness resort? Er det tid til, at den store familie plus følgeskab skal på den helt store rejse, eller er der behov for en flyvning til gymnasieklassen, som skal på studietur? I har utallige muligheder, når I vælger at leje et gruppe charterfly hos Private Jet Partner.