Alt du bør vide om Visum til Indien

Alt du bør vide om Visum til Indien

Indien er et utroligt spændende land, som der er mange, der vælger at besøge på et eller andet tidspunkt i deres levetid. Det er dog meget forskellige hvilke typer rejser, de forskellige vælger at tage på. Uanset så skal ud bruge et visum for at rejse ind i landet. Og netop det kan du læse meget mere om lige her.

Ansøg om visum til Indien for at rejse ind i landet

Alle danske statsborgere skal have et visum for at rejse ind i Indien – det er dog også langt de fleste, der kan få det ved blot at sende en ansøgning. Et visum tillader dig at være i landet i op til 90 dage, så du har rig mulighed for at rejse rundt og se forskellige dele af landet. Du kan få det både elektronisk og fysisk – og det kan være en god ide at have begge dele. Det elektroniske visum fås via din e-mail, så du kan have det både på din computer og din telefon. Det er smart, fordi langt de fleste altid har deres telefon på sig. Dog kan det være en god ide også at have en printet udgave – denne printer du blot fra din e-mail – i tilfælde af, at din telefon skulle gå tør for strøm.

Sådan ansøger du om visum til Indien

Det er utroligt nemt at ansøge om et visum. Det handler blot om at give dem en række oplysninger som for eksempel registreringsoplysninger, ansøgeroplysninger, pasdetaljer, adresse, familieoplysninger, visumdetaljer, tidligere visa, baggrundsspørgsmål og et pasfoto, så de i Indien kan se, at det er dig, der har fået tilladelse til indrejse. Ansøg på e-visa.dk, hvis du står og skal bruge et Visum til Indien for en rejse.

HUSK: det er ikke en tur til Mallorca

Når først du begynder at rejse ud fra EU – og også nogle områder i EU – er det nogle andre forhold, en dem du oplever i Danmark. Og Indien er ikke et feriested som for eksempel Mallorca. Hvis du gerne vil have en tryg og sikker tur, så bør helt undgå at rejse til unionsterritoriet Jammu og Kashmir samt grænseområderne til Pakistan. Du kan godt være i Wagah-grænseovergangen og byerne Amritsar og Jaisalmer, men ellers bør du holde dig væk herfra. Yderligere bør du også undgå delstaterne Manipur og Tripura, og så bør du være ekstra forsigtig uanset hvor du tager hen. Gadekriminalitet er nemlig ikke helt unormalt.