Oplev nye og spændende destinationer med afbudsrejser!

Oplev nye og spændende destinationer med afbudsrejser!

 Du vil gerne rejse, og du er klar på en god handel. Og du er fleksibel ift. at komme afsted.

Det er ikke så afgørende for dig, hvor du kommer hen – bare der sker noget nyt. Du elsker at der sker noget noget nyt – hele tiden.

Afbudsrejser har du ikke tænkt på som en mulighed. For det var noget, der var i 70’erne med at man skal bo på et fugtigt værelse i kælderen på et kedeligt hotel, som rejsebureauet nu lige synes var det rigtige sted.

Men faktum er, at din eventyrlyst skal næres – og det skal også behovet for en god handel.

Afbudsrejser kombinerer en god handel med en fed feriedestination

Hvis du er indstillet på at holde øje med de gode aftaler, når de kommer op, og du kan rykke hurtigt, når det rigtige tilbud er der – så er afbudsrejser lige noget for dig. For med denne rejseform kan du komme afsted uden at betale for meget; du får værdien, fordi du ved at rejsebureauet ellers havde brændt inde med værelset. Det giver dig den bedst mulige destination til den bedst mulige pris.

Samtidig er der noget genialt over ideen om, at du får noget spænding ved ikke at kende rammerne for turen helt nøjagtigt. Det tiltaler også din eventyrlyst; at blive overrasket over, hvad destinationen og hotellet tilbyder. Du kan se på det hele med friske øjne.

Så ikke nok med at du få en skøn ferie i sydens sol. Du sparer også penge, som du kan bruge på andre fede ting i livet i stedet for at betale for meget.

Vær impulsiv, hold øje og hold kufferten pakket

Hvad får egentlig folk til at tage en afbudsrejse, tænker du måske? Er der ikke en fare for, at du mister kontrollen fuldstændig og bare bliver helt skuffet? At du bare kommer til at sidde på en altan vendt mod gården, og kikke ind i en deprimerende betonmur?

Her skal du tænke på, at du får fuld information om, hvor du kommer hen – og ofte i god tid før afgangstidspunktet. Samtidig er udbuddet af rejser er mere overskueligt end normalt, så du drukner ikke i destinationer, og mister overblikket. Endelig er du sikker på en god deal; alternativet for rejsebureauet er jo at hotelværelset står tomt.

Så 70’ernes rejsebureauer og datidens turister så rigtigt, da de begyndte at sælge afbudsrejser. Det giver mulighed for at få en dejlig ferie til en god pris, hvis man ellers er vågen og fleksibel.

Kom i gang med at pakke kufferterne – Sydens sol kalder på dig!