Få flere skinner med på ferien

Få flere skinner med på ferien

At have et charmerende og lysende smil er noget, der kan åbne døre, og give mange nye muligheder i livet. Ikke alle er dog født med et sådan smil. Men det kan der heldigvis gøres noget ved. Og du kan ovenikøbet gennemgå en tandbehandling, også imens du er ude og rejse. E meget effektiv løsning

En Invisalign behandling

Hvis du ikke er født med et harmonisk og smuk smil eller ikke har fået rettet din tænder som barn eller ung, så er der stadig mulighed for at at få et lysende smil. Det kan du gøre ved blandt andet en Invisalign behandling. En behandling der er en tilretning af dine tænder via usynlige bøjler. Altså ikke de gammeldags togskinner, som mange har brugt for at få tilrettet sin tænder i skoletiden. Men altså en behandling, der ikke kan ses af andre. Og som foregår stille og roligt ved udskiftning af bøjen, så tileretningen foregår i et stille og roligt, og det rigtige tempo.

Book en forundersøgelse

Der findes forskellige pakker, du kan købe, hvis du vil gennemgå en Invisalign behandling. Du skal finde den løsning, der passer til det behov, som du lige præcis har. Priserne er selvfølgelig dyrere jo mere du skal have rettet. Priserne ligger typisk omkring kr. 30.000. Men for at ramme den rigtige pakke, skal du først gennemgå en gratis forundersøgelse, hvor dit behov klarlægges. Måske skal du kun have rette de mest synlige tænder, men måske skal du have rettet noget i både overmunden og undermunden. Og så er der selvfølgelig tale om en større proces.

Tag dine skinner med på rejsen

Faktisk kan du fortage din Invisalign behandling, også når du er ude og rejse. Du kan få udleveret flere sæt skinner, så du har til at skifte, og du dermed hele tiden kan følge den behandling, der er planlagt. Det er et privilegium, at det er muligt at rejs med dine skinner. Du udnytter rejsen til også at få et pænere smil. Det er effektivt.

Tag Hollywood smil til Hollywood

Det er jo blevet en begreb med et Hollywood smil. Altså et smil som Hollywood stjernerne har i film og serier. Noget som rigtig mange gerne vil have. Med en Invisalign behandling kan du få noget, der minder om et Hollywood smil, og så kan du med ro i sindet rejse til filmbyen i Californien og føle dig rigtig godt tilpas.