Giv en feriebonus til dine ansatte

Giv en feriebonus til dine ansatte

Din virksomhed har med garanti en eller flere teamplayere, som yder en ekstra indsats på jobbet. Disse medarbejder er med til at løfte virksomhedens niveau, er en fantastisk kollega samt en uundværlig person på jobbet. Her er det vigtigt som chef at belønne den eller disse medarbejdere med noget ekstra, fremfor at ”banke dem i hovedet” over at de skal yde noget mere. Med en lækker bonus, opnås der større arbejdsglæde.

En vild bonus giver flere resultater resten af året

Giv dine ansatte en vanvittig bonus, hvis der er opnået et vanvittigt resultat. Det kan godt virke uoverskueligt at belønne dine ansatte, og det kan være svært at finde ud af, hvad de skal have. En god ide er at sende dine ansatte på en forlænget weekend eller en uges rejse med alt betalt.

Det kan godt være det koster penge for virksomheden, men de penge får du hurtigt hentet igen da dine ansatte er klar til at yde mere. Selvfølgelig skal de ikke sendes afsted hver uge eller måned. Gør det med moderat omtanke, og når eller hvis virksomheden opnår forskellige målsatser. Du kan finde en destination, der passer til dig og dine ansatte. Det kunne for eksempel være Prag, som er en populær destination. Læs mere her.

En sund virksomhed indeholder et sundt personale

Alle selvstændige ønsker en sund og attraktiv virksomhed. Hvis virksomhedens personale internt ikke fungere, kommer der heller ikke de ønsket resultater. Her er det dit ansvar som chef, at hele produktionen fungerer imellem hinanden, at personalet er glade og tilpas.

Hvis der er snak i krogene, og der forekommer voksenmobning, går det udover virksomhedens økonomiske resultater. Hvis du som chef ikke er i stand til at løse disse problemer, kan det være i skal have personalemøder og personalesamtaler. Hvis dette ikke er nok, kan det være en mulighed at tage på teambuilding.

Teambuilding

Handler om samarbejde, kommunikation og interesse for hinanden. Det er vigtigt, at alle kan snakke sammen og i fællesskab løfte virksomhedens personlige og økonomiske resultater. Du som chef er nødt til at deltage på disse teambuildings arrangementer. På denne måde opnår du også et stærkt kendskab, til hvilke personer der egentligt arbejder for dig.

Jo bedre du kender dit personale, jo nemmere kan du forklare, hvilke udfordringer og glæder virksomheden har.

Skriv et svar