Faaborg er fyldt med oplevelser

Faaborg er fyldt med oplevelser

Den gamle arrest på Torvet, hvor du kan opklare et mord, Naturen i Svanninge Bakker, det fantastiske havnebad, færgen til Lyø og Avernakø, middag på Restaurant Klinten med Faaborgs smukkeste udsigt. Hvis du skal på ferie, så kan det være, du skal overveje Faaborg. Her er der nemlig stadig masser af ting, du kan opleve! Det er også besværligt at rejse ud lige nu på grund af Corona, hvilket kan være endnu en god grund til at blive hjemme på sommerferie i år. Hvis du er i tvivl om, hvor du skal tage hen, så kan du få masser af inspiration til, hvad du kan opleve, som for eksempel den Gamle arrest på Torvet. Den gamle arrest er et hotel i Ribe, som er nordens ældste by. Det er det perfekte sted at tilbringe en ferie.

Opklar et mord

På den gamle arrest på Torvet kan du opleve at være med til at opklare et mord. Det er en sjov aktivitet, hvor man kommer rundt omkring på Den gamle arrest og får en anderledes og underholdende guidet tour. Hvis du kan lide at opklare mysterier – eller andre i din familie kan – så er det også den helt perfekte aktivitet.

 

Naturen i Svanninge Bakker

Der er meget smuk natur i Ribe, som du kan opleve under dit ophold på Den gamle arrest. Du kan f.eks. tage en gåtur i naturen i Svanninge Bakker. Du kan også opleve at fodre ænder og svaner – så medbring gerne et brød, eller køb et i en lokal bager på vejen. Du kan nogle gange få lov til at købe en stor pose med tørt brød for billige penge, som du kan fodre fuglene med.

 

Færgen til Lyø og Avemakø

Du kan tage færgen til Lyø og Avemakø, hvor du kan opleve rigtig landsbysidyl og et rigt fugleliv. Der er masser af smuk natur, og der er en hyggelig stemning, du kan opleve. Du kan gå rundt langs smalle gyder og besøge gamle og smukke kirker.

 

Middag på restaurant Klinten

Hvis du vil have en fantastisk middagsopleve, så book bord her på restaurant Klinten. Her kan du få serveret lækker gourmetmiddag med vinmenu. Hos restaurant Klinten vil de gerne forkæle dine smagsløg, og det er en ambition, de virkelig lever op til. De laver forskellige menukort efter sæson, så du altid er sikker på at få de lækreste råvarer. Der er mange professionelle kokke, der udtaler, at råvares kvalitet er hemmeligheden bag god madlavning, og derfor er dette bestemt ikke ligegyldigt. På restaurant Klinten kan du desuden opleve Faaborgs smukkeste udsigt, så du får forkælet både smags- og synssansen på én gang. Det er virkelig en middag, du kommer til at huske tilbage på for evigt.

 

Nyd Faaborg derhjemme

Efter en fantastisk tur rundt i Faaborg kan du gemme alle minderne med den smukke Faaborg byplakat fra Vilakula, der kan købes på deres webshop. Med den kan du få Faaborg op at hænge i stuen og sprede minder fra en dejlig ferie i det sydfynske.

 

 

Skriv et svar