Hvordan skal jeres næste sommerferie være?

Hvordan skal jeres næste sommerferie være?

Charterrejse? Bilferie? Eller måske krydstogt?

 

Der findes mange forskellige rejser, hvor man kan få forskellige oplevelser med på vejen. Som overskriften nævner, kan man både tage på Charterrejse, bilferie eller krydstogt. Mulighederne er så mange og du vil her blive klogere på, hvad de forskellige former for ferie tilbyder jer. På hjemmesiden danskerejseselskaber.dk får du en del bud på forskellige feriemuligheder.

 

Charterferie

 

Charterferie er til jer som vil slippe for planlægningen og overlade dem til rejsebureauerne. Det er ofte inkluderet med all inclusive, et dejligt hotel og med en masse aktiviteter. Derudover er det nemt, det eneste det kræver at dukke op i lufthaven og så vil rejsten af turen blive guidet igennem. Så er alt andet klaret for dig og charterrejsen helt klart en mulighed hvis i vil slippe for bekymringerne.

 

Kør selv ferie

 

Man kan også selv køre på ferie, faktisk er det ofte en billig løsning. Selvom benzin koster, kan det betale sig hvis man skal have hele familien med. Derudover er det mere klimavenligt end at flyve. Det er også en fordel da man får en frihed, som en kør selv ferie giver. For når du har bil med, så kan du komme vidt omkring. Også til nogle steder, som du ellers normalt ikke ville besøge og du vil opdage mange nye steder og se verden mere, f.eks. hvis i holder pitstop.

 

Derudover vælger i selv, hvor turen går hen og hvis i skal opleve noget, har i mulighed selv for at styre transporten og tidspunkterne for jeres oplevelser. Der er altså stor fleksibilitet, uden at du også skal tage den lange tur.

 

Ulempen er dog kun, at du ikke kan have lige så meget bagage med. Men hvis ikke planlægger den store shoppetur, så kan der stadig være gode fordele ved bilferien.

 

Krydstogt

 

Rejs og hav dit hotelværelse med dig. Du vågner hver eneste dag et nyt sted og hygger dig både med afslapning, shows og ikke mindst god mad. Imens sejler krydstogtskibet så videre mod en ny destination og du behøver ikke pakke ud mere end en enkelt gang. Du kan besøge dele af verden som Antarktis og Nordnorge til Caribien og Mellemøsten. I Danmark er de populæreste krydstogter dog stadig dem, der sejler rundt imellem de europæiske lande og det er der god grund til, for det er skønt og en hel unik oplevelse i sig selv.

 

Der er altså mange forskellige former for ferie, som I kan tage på. Derfor skal I først gøre op med jer selv, hvad I mest har lyst til. Og derefter skal I finde et rejseselskab, som kan hjælpe jer med opgaven – så I får den bedst mulig ferie.

Skriv et svar