Det skal du huske, hvis du vil holde ferie på båden

Det skal du huske, hvis du vil holde ferie på båden

Er der noget mere fantastisk end at tilbringe hele sommeren på havet? Du oplever så meget forskelligt, og du bestemmer helt selv, hvor du gerne vil hen. Det er bare noget ganske særligt at falde i søvn, imens skibet vugger roligt i havnen, og du ved, at du allerede i morgen kan opdage nye, spændende steder.

Når du skal afsted og holde ferie på din båd, er der naturligvis nogle ting, du skal huske. Så idyllisk som det lyder, er det også vigtigt, at du har styr på tingene, imens du er på havet, og når du lægger til i nye havne. Læs med her.

Pak altid lasten fornuftigt

Noget af det skønneste ved at rejse med båd er uforudsigeligheden. Men denne gør også, at du altid skal være forberedt på situationer, du ikke havde regnet med at havne i. Derfor er det en rigtig god ide at overveje, hvad du tager med ud på havet.

Først og fremmest er det naturligvis vigtigt, at du har alle dine papirer med. Det kan både være tilladelser, pas og anden dokumentation for, hvem du er, og hvad du skal. Det er supervigtigt, at du kan fremvise bevis for, at du er den, du siger. Så er det også vigtigt, at du har både mad og vand med. Det er måske ikke så spændende at pakke en masse dåsemad, men det kan blive din redning, hvis du pludselig står i en situation, hvor det hele ikke lige går, som du havde tænkt. Derfor er det altid en god ide at pakke et lille lager af ”overlevelsesmad”, som du har med for en sikkerheds skyld. Husk også svømmeveste til hele besætningen – en ordentlig kvalitet, så børnene sys det er rart at have den på og ferien ikke drukner i kampe om svømmeveste af og svømmeveste på.

Husk bådvimplen

En bådvimpel er meget vigtig at huske, når du skal holde ferie på båden. Den er nemlig ikke kun dekorativ. Den fortæller også, hvor du kommer fra, hvilket kan være centralt, når du bevæger dig rundt i andre farvande.

Det er derfor en god ide at skaffe en bådvimpel af høj kvalitet. Der findes mange forskellige, men du skal undgå de helt billige, hvis du gerne vil have, at den holder. Hvis du gerne vil have noget ekstra godt, kan du få specialdesignet en vimpel. På den måde skiller din båd sig ud, og du kan med stolthed fører den afsted gennem verden. Få specialdesignet din bådvimpel her, og glæd dig til at sætte den fast på båden. Så er du klar til alle de eventyr, du møder på din vej.

Skriv et svar