To byer du skal besøge i 2020

To byer du skal besøge i 2020

Verden er fyldt med fantastiske byer, og der er spændende ting at lave, uanset hvor du tager hen. Det er dog altid en god ide at lægge planer for nye steder, du bare må besøge, så du ikke kommer til at træffe de mest oplagte valg. Her får du forslag til to skønne europæiske byer, som helt sikkert bør være på din to go-liste i 2020.

Besøg Skotlands fantastiske hovedstad

Edinburgh er en fantastisk by på så mange forskellige måder. For det første er den både smuk og eventyrlig, og den ser helt anderledes ud end nogen danske byer. Man kan virkelig mærke historien i byen, som har masser af hyggelige kvartet og selvfølgelig det verdensberømte Edinburgh Castle.

I Edinburgh kan du besøge tonsvis af spændende spisesteder, og byen er fyldt med spændende klubber, du kan besøge om aftenen og natten. Så er der fyldt med museer i alle afskygninger, og hvis du leder efter flot natur, kan du meget belejligt besøge bjerget Arthur’s Seat, som ligger midt i byen.

Hvis du er til shopping, er der både eksklusive mærker, et væld af high street-butikker og så er det også rigtig god mulighed for at shoppe genbrug i forskellige vintage-butikker.

Alt i alt en rigtig skøn storby, som fortjener et besøg. Så er der også et spirende forretningsliv, så hvis du leder efter en god investering, er Edinburgh et godt sted at starte. Læs mere på Min Investering, hvis du vil vide, hvad du skal kigge efter, når nu du alligevel er afsted.

Hamborg byder på lidt af hvert

Hamborg er en af Tysklands største byer, og den er virkelig et besøg værd. Det er en pulserende og meget urban by, hvor du finder masser af spændende kultur og mange forskellige måder at leve på.

Så er det også en utroligt flot by, og du må ikke snyde dig selv for at besøge det storslåede havneområde. Her kan du nyde udsynet, imens du drikker en øl og betragter det imponerende bygningsværk, som omkranser havneområdet.

Der er gode muligheder for at tage til koncerter og i teateret i Hamborg, så hvis du er interesseret i kultur, er det helt klart et af de bedste steder i Tyskland at svinge forbi.

Bonus-anbefaling:

Efter en hjemvendt ferie til Malaga måtte jeg simpelthen lige opdatere dette blogindlæg. For hold da op hvor blev jeg forelsket i Malaga. Så meget at jeg overvejer at købe en lejlighed i Malaga. Det er måske lidt voldsomt, men nu må vi se. Hvert fald vil jeg virkelig anbefale den spanske by.

Skriv et svar