Musthaves til ferien: Gode hårprodukter fra frisøren

Musthaves til ferien: Gode hårprodukter fra frisøren

Man skal være forberedt på mange forskellige ting, når man tager på ferie. Selvom man tager på ferie for at slappe af, kan man ikke tage pause fra alting; blandt andet din krops sundhed. Er du i et andet land, er der endnu mere grund til at passe på dit helbred, fordi du vil møde ting, som din krop ikke har mødt før. Dette gælder også for dit hår.

Overvej vejret på din destination

Tænk over, hvor du skal hen. Hvordan er vejret der i den årstid, du er der? Dit hår er vant til Danmarks vejr, så det er ikke til at sige, hvordan det vil reagere på noget anderledes. Varme kan gøre håret tørt; kulde kan få håret til at knække. De rigtige produkter kan gøre mirakler for håret. Du kan få fleres tips om, hvordan du bedst passer på dit hår hos en professionel frisør

Hårolie som beskyttelse

Der findes adskillige slags hårolier, og de kan have mange forskellige fordele for dit hår. Du kan finde hårolie, der passer til varmt vejr, så hvis du rejser hen hvor solen skinner, kan du beskytte dit hår, så det ikke bliver tørt og slidt. Du kan også købe hårolie, der beskytter dit hår mod kulden, hvis du for eksempel er på skiferie. Uanset hvad, vil hårolie altid gøre dit hår blødt og glansfuldt. 

Medbring det rigtige balsam og shampoo

Hvis du ikke er sikker på at hårolien alene kan beskytte dig mod det uvante vejr, kan du tage balsam og shampoo med, der også beskytter med elementerne. Shampooen er mest til at rengøre håret, hvor balsam er mere for at pleje, men du kan finde begge dele med beskyttelse mod vejret.

Pas på håret, når du rejser

Dit hår har brug for mange af de samme næringsstoffer, som din krop kræver, så hvis dit hår pludselig ændrer sig på ferien, bør du sikrer dig, at du spiser, som du skal. Hvis det ikke er problemet, så er det sandsynligvis vejret eller vandet på din destination, der gør forskellen. Du ved aldrig, hvordan dit hår vil reagere på ferien, så det er nødvendigt at medbringe ting, der kan redde dit hår. Er du i tvivl, kan du altid spørge din frisør til råds.